Πολιτική Επιστροφών 

     Ο πελάτης οφείλει όταν παραλάβει τα προϊόντα να τα ελέγξει εάν αντιστοιχούν στην αρχική του παραγγελία. Επίσης υποχρεούται να δοκιμάσει το προϊόν που αγόρασε χωρίς να αφαιρέσει τα συνοδευτικά καρτελάκια, ώστε να σιγουρευτεί πως το προϊόν ανταποκρίνεται στην παραγγελία του. Αν το προϊόν είναι ανταλλακτικό, ο έλεγχος πρέπει να γίνει χωρίς να χρησιμοποιηθεί σε όχημα, (σε αντίθετη περίπτωση θεωρείται ότι το προϊόν δεν βρίσκεται στην ίδια κατάσταση στην οποία του παραδόθηκε και δεν γίνεται δεκτή η επιστροφή του).


    Εφόσον αποφασίσει ότι θέλει να επιστρέψει κάποιο προϊόν, μας ενημερώνει άμεσα ηλεκτρονικά με email στο acesparts@hotmail.com ή με τηλέφωνο στο 2109200020 ή 698597872, γνωστοποιώντας μας τον λόγο της επιστροφής.


    Απαραίτητη προϋπόθεση επιστροφής οποιουδήποτε προϊόντος είναι η συνοδεία του με την πρωτότυπη απόδειξη αγοράς. Εφόσον το προϊόν δεν συνοδεύεται από την απόδειξη αγοράς, η αλλαγή δεν μπορεί να γίνει δεκτή σε καμία περίπτωση.

    Για να γίνουν δεκτά τα προϊόντα θα πρέπει:

  • Να μην είναι χρησιμοποιημένα ή/και φθαρμένα.
  • Να μην έχουν πλυθεί, τροποποιηθεί ή υποστεί οποιουδήποτε είδους ζημιά.
  • Να μην έχει αφαιρεθεί καμία ετικέτα.
  • Να μην λείπει και να μην έχει υποστεί καμία τροποποίηση η συνοδευτική τους συσκευασία, η οποία αποτελεί μέρος του προϊόντος. Για τον λόγο αυτό δεν πρέπει να κολληθούν ετικέτες ή ταινίες συσκευασίας πάνω της.

    Η αποστολή του προϊόντος πρέπει να γίνει εντός 14 εργάσιμων ημερών από την ημερομηνία παραλαβής του. Τα έξοδα αποστολής της επιστροφής χρεώνονται στον πελάτη εκτός από τις περιπτώσεις ελλατωματικού προϊόντος ή αποστολή λάθος προϊόντος.

    Η διεύθυνση αποστολής επιστροφής είναι :    Έσσελιγκ 13, Νέος Κόσμος,Αθήνα 117 45,     Χρήστος Βλάμης