Με σκοπό να εξυπηρετήσουμε τους πελάτες της εταιρίας AcesParts, παρέχουμε τους εξής τρόπους πληρωμής:


Αντικαταβολή

Το ποσό της πληρωμής εξοφλείται στον υπάλληλο της εταιρίας Courier την ώρα της παράδοσης του δέματος / φακέλου. Το ποσό ορίζεται από 10,00€ έως 1000,00€ και συμπεριλαμβάνει τιμή Φ.Π.Α. καθώς και την επιπλέον επιβάρυνση αποστολής . Η επιβάρυνση αυτή καθορίζεται από την εταιρία Courier και όχι από την εταιρία μας.

Κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό

Η δημιουργία παραγγελίας με τρόπο πληρωμής την κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό εξηγείται παρακάτω. Η ηλεκτρονική παραγγελία, αφού γίνει από τον πελάτη, εισάγεται σε αναμονή. Στην συνέχεια η εταιρία μας επικοινωνεί με τον πελάτη προκειμένου να προβεί σε εξόφληση του ποσού. Αφού γίνει η εξόφληση του ποσού ο πελάτης οφείλει να ενημερώσει την εταιρία μας τηλεφωνικός ή μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου στην διεύθυνση AcesParts@hotmail.com. Καλό θα ήταν η κατάθεση να γίνει εντός 4 ημερών προκειμένου να θεωρηθεί η παραγγελία έγκυρη. Σας γνωστοποιούμε ότι τα έξοδα τραπέζης επιβαρύνουν πάντα τον καταθέτη.

Οι τραπεζικοί λογαριασμοί στους οποίους μπορείτε να κάνετε κατάθεση είναι:

Εθνική Τράπεζα:


Alpha bankGR6001408640864002340015502


Eurobank:


Πιστωτική ή Χρεωστική Κάρτα (Ασφαλή συναλλαγή μέσω Viva Payment)

    Χρησιμοποιώντας την επιλογή πληρωμής με πιστωτική η χρεωστική κάρτα, μέσω Viva payment, ο πελάτης θα μεταφερθεί στην ιστοσελίδα της Viva προκειμένου να γίνει η ηλεκτρονική πληρωμή και να ολοκληρωθεί η παραγγελία. 

Μέσω PayPal

    Η πληρωμή μπορεί να πραγματοποιηθεί με ασφάλεια ,εύκολα και γρήγορα με την χρήση του PayPal.